0320 286724 info@JA-Groep.nl

Wie zijn wij

Prettig kennis te maken…

JA-Groep Arbo Verzuim is in 2005 door Elly Jonkman opgericht. Zij was toentertijd directeur van Jonkman Assurantiegroep. Vanuit haar discipline als assurantietussenpersoon adviseerde zij bedrijven over risico’s, waarvan personeel er ook één is. Elly kwam tot de constatering dat de MKB-klant bij de grote, logge arbodiensten niet goed werd geholpen. De MKB-klant wil graag dat de arbodienst tijd en aandacht besteedt aan het ziekteverzuim en hier proactief in handelt. Veel klanten kregen hier nul op het rekest.

Zodoende dat Elly Jonkman JA-Groep Arbo Verzuim oprichtte. Een arbodienst die uitsluitend werkt voor het MKB, waarbij tijd wordt gemaakt om klanten te informeren en adviseren en die er op toe ziet dat het verzuimdossier correct en adequaat wordt opgevolgd. En wanneer het nodig is, nemen wij hierin de regie van u over. Een proactieve, pragmatische benadering en een hands-on mentaliteit.

Ons team

U en uw medewerkers krijgen bij ons een vaste casemanager. U kunt uw casemanager rechtstreeks telefonisch en per e-mail bereiken. Hierdoor heeft u altijd binnen 1 werkdag een passend antwoord op uw vraag. Uw casemanager wordt ondersteund door een vaste arbeidsdeskundige.

Onze casemanagers hebben een externe, erkende casemanagementopleiding afgerond en permanente educatie is een belangrijk onderdeel van ons personeelsbeleid.

Landelijke dekking specialisten

Naast ons vaste team werken wij nauw samen met diverse bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, arbodeskundigen, mediators en vertrouwenspersonen. Zo hebben wij een landelijke dekking en kunnen wij snel interventies inzetten en de reistijden van uw medewerkers beperkt houden.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.